logo header
 
HOME     CONTACT
EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT
ONLINE DIENSTEN   

Caravan


Caravan

- U gaat met het gezin op vakantie. Onderweg stop u ergens om een hapje te eten. Na afloop wacht u op het parkeerterrein een onaangename verrassing: wég is de caravan.
- U toert met de vouwwagen in het buitenland en doorkruist een berglandschap. Ineens hoort u een enorme klap achter u en u verliest bijna de macht over het stuur: er is een groot rotsblok op de vouwwagen gevallen en heeft daar weinig van heel gelaten.
- U hebt nét een duik in het zwembad genomen, als u vanaf de camping een rookwolk ziet opstijgen. U rent ernaar toe en ziet hoe uw fraaie stacaravan in vlammen opgaat.

Met een Caravanverzekering bent u gelukkig gedekt tegen de financiële gevolgen van zulke calamiteiten. Een gemiddelde caravanbezitter haalt zijn bezit maar één of twee maal per jaar van stal. Toch is het ook voor caravans raadzaam een aparte verzekering af te sluiten gezien de hoge kosten van dit vakantieverblijf. Deze verzekering dekt schade aan een caravan alsmede voortent en inboedel. Vrijwel iedere schadeoorzaak valt binnen de dekking van een caravanverzekering.

De caravan is na de aanschaf voor een bepaalde periode tegen nieuwwaarde verzekerd, maar na verloop van tijd is alleen nog de dagwaarde verzekerd. De inboedel van de caravan blijft wel tegen de nieuwwaarde verzekerd. Als de caravan schade heeft opgelopen, betaalt de verzekeraar de reparatiekosten tot maximaal het verschil tussen de waarde voor en na de schade.

« terug


 
     
Copyright - 2012 - Philippi & Willemse Assurantiën. All Rights Reserved.