logo header
 
HOME     CONTACT
EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT
ONLINE DIENSTEN   

Wat te doen bij schade


Schade

Heeft u schade aan uw inboedel of woning? In de voorwaarden kunt u lezen of u voor deze schade verzekerd bent. Is dit het geval? Vul dan een schadeformulier in en stuur dit samen met de reparatienota naar ons toe. Zijn de herstelkosten hoger de €1500,-- of is de schade niet te herstellen? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u schade veroorzaakt aan het bezit (geen motorvoertuig) van een ander? Deze schade dient door de benadeelde op zijn of haar eigen verzekering te worden geclaimed. De verzekeringsmaatschappijen regelen vervolgens onderling dat de schade wordt verhaald op uw aansprakelijkheidsverzekering. Heeft de benadeelde geen verzekering die de schade vergoed of is er sprake van een eigen risico? Neemt u dan contact me ons op.

Heeft u bagageschade op reis? In het geval van diefstal, maar ook bij verlies van (een deel van) uw bagage dient u altijd binnen 24 uur aangifte te doen. Mocht het niet mogelijk zijn aangifte te doen bij de politie, meld de schade dan bij de reisorganisatie, de gids, of hotelreceptie. Zorg ervoor dat u hier een schriftelijke bevestiging van krijgt. Eenmaal terug van uw reis kunt u een schadeformulier invullen en deze bij ons indienen.

Heeft u noodgedwongen uw vakantie moeten annuleren of onderbreken? Vraag bij uw reisorganisatie een annuleringsbevestiging op. Deze kunt u samen met een ingevuld schadeformulier aan ons toesturen. Indien de reden van annulering onder de polisvoorwaarden valt zal de maatschappij de annuleringskosten vergoeden.

Heeft u rechtsbijstand nodig? U kunt uw zaak zelf bij uw rechtsbijstandsverzekeraar aanmelden. Bent u bij DAS verzekerd? Kijk dan op http://www.das.nl/ of bel 020-6517517. Bent u bij Arag verzekerd? Kijk dan op http://www.arag.nl/ of bel dan 033-4342342.

Klik hier om het schadeformulier te downloaden.

 

 

« terug


 
     
Copyright - 2012 - Philippi & Willemse Assurantiën. All Rights Reserved.