logo header
 
HOME     CONTACT
EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT
ONLINE DIENSTEN   

Reisverzekering


Zekerheid, ook in uw vrijdetijd
Of u er nu alleen een dagje op uit trekt, samen een weekend in een andere stad vertoeft of met het hele gezin op een welverdiende vakantie gaat, ook op reis wilt u zekerheid. De zekerheid dat als u te maken krijgt met bijvoorbeeld diefstal, ongeluk of ziekte, u de financiële schade krijgt vergoed.

Reisverzekering
Verliest u op reis uw bagage of wordt u ziek tijdens uw vakantie, dan dekt een reisverzekering de schade aan uw spullen of de kosten voor medische hulp. Voor schade door risicovolle vakantiesporten, zoals bergbeklimmen of duiken, is een aanvullende verzekering vaak noodzakelijk. Als u vaker per jaar op reis of een weekend er tussenuit gaat, dan is een doorlopende reisverzekering aan te raden.

Annuleringsverzekering
U moet uw vakantie afbreken of u kunt uw reis helemaal niet laten doorgaan door ernstige ziekte een ongeval of een sterfgeval. Het gebeurt waarschijnlijk niet vaak, maar als het gebeurt, is dat heel vervelend. Een annuleringsverzekering vergoedt in ieder geval de financiële schade, zoals de vooruitbetaalde huur van het appartement of (een gedeelte van) de reissom.

« terug


 
     
Copyright - 2012 - Philippi & Willemse Assurantiën. All Rights Reserved.